FR - NL - DE - EN
animation-musee.jpg
...

Inhuren van de tentoonstellingshall

Onze expositieruimte van 3.500 vierkante meter beschikt over natuurlijk daglicht biedt 700 zitplaatsen of 1000 staanplaatsen.

Deze open ruimte is eenvoudig aanpasbaar naargelang het aantal personen en  laat toe gevarieerde evenementen te organiseren (cocktails, tentoonstellingen, buffetten, enz.).


Inhuren Auditorium

Het Auditorium is een audio-visuele ruimte met 126 zitplaatsen voorzien van alle high-tech apparatuur die nodig is voor een goede organisatie van een congres of seminarie. De apparatuur bestaat uit meerdere microfoons, een projector, een draadloze multimedia controller en vele mogelijkheden voor het aansluiten van verscheiden hardware.

Een patio van 70m ² is inbegrepen in de huurprijs van het Auditorium om de gasten op een aangename manier te kunnen ontvangen eventueel met een cocktail voor of na het evenement of met de uitstalling van informatie of producten.


Het Cafetaria

Dit kan maximaal aan 80 personen (gezeten) ruimte bieden. Het beschikt eveneens over een bar.

Een professionele keuken is beschikbaar voor al uw evenementen.

De professionele keuken heeft voldoende capaciteit om een groot aantal couverts voor te bereiden (zo werd reeds de catering voor 600 personen verzorgd) en is niet gebonden aan een vaste traiteur.

Parkeer plaatsen

Het Museum beschikt over 80 parkeerplaatsen die voor evenementen ingehuurd kunnen worden.

(Indien meer parkeerruimte nodig is, kan dit in de nabije omgeving van het museum op voorwaarde dat daarover op voorhand akkoorden worden afgesloten.)